April, 15 2024

Carole Baerg

Carole Baerg
Carole Baerg

Na afstuderen aan de verplegingsschool in St. Catharines, Ontario in Canada, ging Carol naar het Moody Bible Institute in Chicago met het doel een zendings-verpleegster te worden. Na één jaar op Moody, waren er veel dingen die haar geloof uitdaagde en Carole verliet het Christendom om een cariërre als verpleegster in Chicago na te streven. Het ging haar goed en ze werd hoofd verpleegster van de orthopedische afdeling van het Universiteits Ziekenhuis van Chicago. Een ernstig auto ongeluk leverde Carole serieuze verwondingen op. Terwijl ze aan het wachten was op een operatie die haar verlamd achter kon laten, werd Carole uitgedaagd om te bidden en God te vragen Zich aan haar te openbaren door haar te genezen. Carole bad, God genas haar en zij verliet het ziekenhuis zonder operatie!

Carole berkeerde zich opnieuw tot God en als deel van haar verzoening met haar aardse vader, vroeg hem wat hij wilde dat ze zou doen. Carole's vader vroeg haar haar cariërre achter te laten en terug te keren naar St. Catharines. Carole gehoorzaamde haar vader maar kort naar haar terugkeer naar Canada begon Carole meer en meer griepen, koorts en long infecties te krijgen. In 1974 werd Carole gediagnosticeerd met een immuniteitsziekte en werd 3 a 4 maanden te leven gegeven. Door een wonder, genade en gebed bleef ze in leven, hoewel wel aan het bed gekluisterd tot de herfst van 1993. Tegen die tijd was Carole moe van de pijn en uitputting van het constant strijden tegen de ziekte en was klaar om met Jezus te zijn.

In januari van 1994 ging Carole naar de eerste vernieuwingssamenkomsten in Toronto Airport Christian Fellowship en werd heerlijk aangeraakt door God. Ze was de eerste die uit de samenkomst werd gedragen, zó overweldigd door de Heilige Geest dat zij niet in staat was te lopen en spendeerde veel tijd van de daaropvolgende maanden in die wonderlijke staat. Na de eerste paar dagen, realiseerde Carole zich dt de pijn verdwenen was en dat ze de nachten doorsliep, iets wat al in 20 jaar niet meer had plaatsgevonden.

Sinds die tijd is Carole symptoom vrij geweest, heeft bijna constant gereisd bedienend in gemeenten en conferenties en heeft God veel wonderen zien doen. Hoewel Carole nooit getrouwd is, heeft zij vele geestelijke kinderen over de hele wereld die haar 'Nanna' noemen vawege haar liefde voor hen en vanwege wat God in hen heeft gedaan door haar bediening.

Naar boven

Welkom!

De eerste keer hier of heb je nog niet het gevoel gehad dat je welkom geheten bent? Lees ons welkomst woord!

Bedankt voor je bezoek!

Harvest Now

Witte velden

white harvest field

De velden zijn wit. We leven in een beweging van God die de aarde overtrekt. Jij bent daar een deel van - of je je dit realiseert of niet! Je bent welkom om het materiaal op deze site en de site zelf te gebruiken in jouw voordeel en het voordeel van het Koninkrijk!